Campagneleiding VERS Brabant / come hungry leave fresh

Campagneleiding VERS Brabant

Posted by Michael Bol in #data, #projecten, #strategie

#bebouwing
#mensen
#natuur
#water

Op 10 en 11 september 2016 start de eerste editie van VERS, hét nieuwe Foodevent van Brabant. Groots, gloednieuw en dus onvergelijkbaar. VERS onderzoekt, verdiept en etaleert alles wat Brabant aan voedsel te bieden heeft. Maar het oog is ook gericht op de toekomst. Want is Brabant in staat om over 20 jaar foodprint neutraal te voorzien in zijn voedsel?

VERS combineert deze serieuze discussie met cultuur en educatie, met plezier en vermaak, en vooral met good food. VERS ontrolt zich simultaan in vijf Brabantse steden: Breda, Den Bosch, Eindhoven, Helmond en Tilburg. Hun spoorzones, altijd al bron van vernieuwing, zijn het weergaloze decor van VERS. Het festival kent drie programmalijnen of ‘foodtracks’: Food Market, Food Academy en Food Gallery. Zij verbinden de vijf steden in één foodstory: the future is just fresh.

COMMUNITY

FB TWITTER

BOUWERS

Marloes_VanDijk TjeuCornet Kirsti_Pol TimonvanDreumel

17 aug 2016 no comments

Post a comment