Koudijs Kafe / met Local Foods van Koudijs Lokaal, puur eten uit de Koudijs Keuken, ambachtelijk bier en eerlijke koffie uit de Espressobar Da Silva, dé plek aan de Kade in 's-Hertogenbosch.

Koudijs Kafe

#bebouwing
#mensen
#natuur
#water

Koudijs Kafé zit in één van de mooiste gebouwen van een laatste stukje ruig Den Bosch. De oude veevoederfabriek van Koudijs/ De Heus aan de Dieze is omgedoopt tot een rauwe maar warme plek om te zitten, loungen, te drinken met vrienden en te genieten van goede muziek. Veel ruimte en licht en met een heerlijk terras aan de kade. Goed voor borrel, muziek event, receptie of wat dan ook.

Koudijs Kafé is niet alleen, we hebben aantal toffe broeders en zusters naast ons! Samen met een ambachtelijke brouwer en de Espressobar en koffiebranderij van Da Silva beans&leafs. Vanaf oktober 2016 voegen we de local food market in het Koudijs Lokaal en het ‘shared dining’ concept van de bijzondere Koudijs Keuken toe en maken we eten, drinken en genieten helemaal af!

Open:

Donderdag         12.30-23.00 uur

Vrijdag                 12.30-23.00 uur

Zaterdag             12.30-01.00 uur

Zondag                11.00-21.00 uur

Meer info: www.koudijskafe.nl
Ontwikkeling huisstijl door Studio Daad.

COMMUNITY

FB Koudijs Kafé TWITTER Koudijs Kafé

BOUWERS

Michael_Bol Kirsti_Pol

14 mei 2016 no comments

Post a comment