WinterEvent Witte Sieb / Een zonnetje en 250 bezoekers maken opnieuw kennis met de Witte Sieb.

WinterEvent Witte Sieb

Posted by Conceptenbouwers in #aanjagers, #eigen initiatief, #mensen, #natuur, #strategie, #water

BAM!! Het tweede #StrandfeestWitteSieb!
datum: 14 december 2014
www.wittesieb.nl
info@wittesieb.nl

De opkomst was GEWELDIG! Een zonnetje en 250 bezoekers om kennis te maken met de Witte Sieb. De CONCEPTENBOUWERS daagden je uit om hier je businesscase verder te gaan ontwikkelen. Mooie ideeën zijn geboren en worden vervolgd. De natjes en droogjes kreeg Chris Verwoerd bijna niet meer aangesleept. Burgers van het vat? En glühwein uit een blikje? Ook in 2015 blijven we je verrassen!

De inspirerende ondernemers van Witte Sieb in 2014, die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt, zijn Bar35 • Burgers & Bier, Studio Daad voor de Sieb in Stijl, altijd chill met DJ’s van Losjes en zelfs Patrick van de SupClub Den Bosch hebben we los kunnen hakken van zijn Sup voor een biertje!

Namens hen danken we de familie van Sieb. Yourent voor het geluid en de bijzondere uitlichting van het terrein. De Zeeverkennersgroep met Ruud Muller voor het spetterende kampvuur. Sjaak Grever gaf ons de wind in de zeilen. Hout sprokkelen bij Peijnenburg Vught. Stadsjutten bij de GAMMA ‘s-Hertogenbosch leverde kerstbomen en lichtkabels op en Bavaria hield ons warm met fleece dekens.

Alle gasten die zich hebben ingeschreven ontvangen thuis een ledenpas van het Stadsstrand. Wat dat allemaal betekent hoor je later. Tot 1 april gaan we bouwen aan het Stadsstrand en creëren we vaste elementen op het strand en een supergaaf programma. Wil je mee helpen scheppen of aansluiten bij de familie? Meld je dan!

Heb je nog een leuke foto van het winterevent? Plaats deze dan op FaceBook. Inmiddels staat er een mooie collectie foto’s in het fotoalbum gemaakt door Iris Rijskamp<kik hier>. Tot Sieb!

COMMUNITY

FB TWITTER

BOUWERS

JulietteVegter Geert_Das Michael_Bol Kirsti_Pol

 

17 dec 2014 1 comment
  • Linde en Spijker 30 april 2015 at 12:44 / Beantwoorden

    Ja! Wij zouden ook graag een ledenpas ontvangen. En ik wil Spijker graag aandragen als ambassadeur van het stadsstrand.
    Ik hoor graag van jullie! Groet, Linde

Post a comment