BODAC – app / deze bijzondere smartphone applicatie verzorgt op een interactieve manier de communicatie tussen het kantoor en het werkveld. Van het detecteren, inventariseren, interpreteren van explosieven in de bodem, naar het aansturen en uiteindelijk saneren.

BODAC – app

Posted by Conceptenbouwers in #bebouwing, #data, #mensen, #projecten, #strategie
#bebouwing
#mensen
#natuur
#water

Deze bijzondere smartphone applicatie verzorgt binnen BODAC op een interactieve manier de communicatie tussen het kantoor en het werkveld. Van het detecteren, inventariseren, interpreteren van explosieven in de bodem, naar het aansturen en uiteindelijk saneren. De Conceptenbouwers ontwikkelen in samenwerking met BODAC en SerieCom Vught deze applicatie en brachten daarvoor het werkproces gedetailleerd in kaart.

Screendumbs van de BODAC app ontwikkeld door SerieCom:

BODAC (6)

BODAC (9)

BODAC (7)

BODAC (12)

BOUWERS

Michael_Bol Kirsti_Pol DirkvanderVleuten

11 nov 2014 no comments

Post a comment