Centrumplan Hoensbroek / de Conceptenbouwers brengen een bijzondere bottom-up benadering van het planproces in. Wij onderscheiden ons in de markt door het ontwikkelen van strategische en verbindende concepten voor ruimtelijke en organisatorische vraagstukken.

Centrumplan Hoensbroek

Posted by Conceptenbouwers in #bebouwing, #mensen, #projecten
#bebouwing
#mensen
#natuur
#water

Voor de stedenbouwkundige visie Hoofdstraat West te Hoensbroek, heeft MTD landschapsarchitecten zich verbonden met de Conceptenbouwers en BRO adviseurs; een tweetal bureaus uit de regio ’s-Hertogenbosch, waarmee het bureau meerdere malen heeft samengewerkt en wat altijd heeft geleid tot inhoudelijke meerwaarde. MTD landschapsarchitecten staat hierbij met name voor de ruimtelijke en verbeeldende component van de opgave. De Conceptenbouwers brengen een bijzondere bottom-up benadering van het planproces in. Wij onderscheiden ons in de markt door het ontwikkelen van strategische en verbindende concepten voor ruimtelijke en organisatorische vraagstukken. Hierbij zetten wij de bijzondere mogelijkheden van social media in en stimuleren het tot stand komen van communities en een gezonde lokale economie. BRO zal worden ingezet voor een stuk lokale kennis op het gebied van de ruimtelijke ordening. Zij hebben een brede expertise op het gebied van ruimtelijke ordening, planeconomie en bouwtechnische en financiële onderbouwing van woningbouwprogramma’s en fasering.

‘Hoofdstraat West in beweging is een onderzoek naar een veiligere, groenere, gezondere en levendigere Hoofdstraat West in opdracht van Gemeente Heerlen en Woonpunt.’

Meer informatie over de onderzoekers en het onderzoek kunt u vinden op de site van Os Gebrook.

Hoensbroek_activiteiten

COMMUNITY

FB TWITTER

BOUWERS

Nike van Keulen Michael_Bol Kirsti_Pol

10 nov 2014 no comments

Post a comment