Rubberbotenparty / Deze tweede botenparade staat gepland op zondag 31 augustus om 12:00!

Rubberbotenparty

Posted by Conceptenbouwers in #aanjagers, #mensen, #natuur, #water
#bebouwing
#mensen
#natuur
#water

De eerste ‘Rubberbotenparty‘ was een groot succes en daarom is het hoog tijd voor de tweede……

Deze tweede botenparade staat gepland op zondag 31 augustus. We verzamelen om 12.00 uur bij het eilandje aan de dommel, onder de brug, bij het Heetmanplein, daar op het eind van de Koningsweg <klik hier>. Je kunt je ook makkelijk aanmelden voor het evenement via Facebook (niet noodzakelijk).

 

Iedereen blaast zijn boot op en dan gaan we om 12.30 varen door de stad! We peddelen de Stadsdommel af en ons eindpunt is nog een verrassing maar waar een welverdiende borrel (schippersbitter? Arrr!) ons te wachten staat.

 

Impressie RubberbotenParty. Foto’s Esmée Franken Photography.

22 aug 2014 no comments

Post a comment